Csontkovácsolás

A SZÉP kártya mindhárom zsebét eltudom fogadni!

Időpont egyeztetés csak telefonos bejelentkezés alapján!

A fájdalom mentes csontkovácsolás

egy természetes ősi magyar módszer, amellyel a kimozdult ízületek általi fájdalmat gyorsan és hatékonyan lehet helyrehozni, hiszen a fájdalmat az eredményezi, hogy egy izom, ér, nyirokér vagy ideg meg van nyomva, el van szorítva, és amikor az elmozdult ízületet mobilizáljuk vissza a naturális pozíciójába a nyomás, szorítás megszűnik, így a különböző idegfájdalmak és deformációk helyreállnak, elmúlnak természetes módon. Megfelelő technikával a csontkovácsolás fájdalommentes.

Miben és hogyan tud segíteni a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás olyan problémákon képes segíteni, mint egy idegszál becsípődés, a végtagok zsibbadása, alagút szindróma, gerincsérv, inkontinencia, nyak, vállak, fejfájás, állandó szédülés, lumbágó, vérnyomás ingadozás, magas vérnyomás, térd és boka fájdalmak megszüntetése, teniszkönyök. Természetesen ezeken túl pedig a gerincferdülésen, és tulajdonképpen a legtöbb gerinc problémán 90%-ban javít!

Mi történik a konzultáción, hogyan képzeljem el?

A csontkovácsolás előtt felmérem a teljes test állapotát, annak függvényében történnek a továbbiak és mindig rendszerben az egész testen végzem a csontkovácsolást a tartós eredmény érdekében. Masszírozással fellazítom az izmokat, hogy könnyebb és fájdalommentes legyen a csontkovácsolás. Szükség szerint pluszba köpölyözéssel segítem az izmok kilazítását a gyorsabb felépülés érdekében.

Célom, hogy aki eljön hozzám boldogan, elégedetten és egészségesen érezze magát. Ha Ön a fent említett problémák bármelyikétől szenved, vagy ha csak erős hátfájást, ízületi fájdalmat érez, bátran keressen fel, és szeretettel segítek.

A képen látható lehetséges tüneteket az elmozdult csigolyák okozzák, melyek hatékonyan helyrehozhatók.
Részletekért kattintson a lenti menü-képekre!

gerinc csigolyák


.

A gerincproblémák nagy része megelőzhető csontkovácsolással, kb 2 alkalommal évente!

Milyen jellegű problémára keres megoldást?

A csontkovácsolás valamennyi esetben megoldást nyújthat. Kattintson a képekre a részletekért

Évek alatt, a vendégeim tapasztalatai alapján a potencia és inkontinencia problémáik jelentősen javultak a csontkovácsolástól!

Csontkovácsolás állapotfelméréssel és masszázzsal, FÁJDALOMMENTES ízületi kimozgatás gyerekek számára is!

  • Csontkovácsolással minden jellegű gerinc és ízületi problémán lehet javítani. A legtöbb esetben 2-3-4 alkalom elegendő.
  • Gyermekeink számára is ajánlott a csontkovácsolás különösen gerincferdülés, hátfájás, váll, térd, boka ízületi fájdalmaira.
  • Évenként javasolt két, három alkalom, mellyel megelőzhetők későbbi gerinc fájdalmak, sérv kialakulás, szűkület, kopás és egyéb ízületi fájdalmak.

Konzultáció csontkovácsolással, masszázzsal első alkalommal 70 perc, további alkalmak 60 percesek, ára 20.000 Ft,  15 éves korig 10.000 Ft

A gyorsabb, hatékony felépüléshez köpölyözést is alkalmazok, melyet ajándékba adok!

Csontkovácsolásra bejelentkezés:

Benyó Edithez:+36 (70) 636-91-79,  Rácz Ákoshoz: +36 (70) 385-34-55 saját ár: 13.000 Ft/alkalom

Figyelem! A szabályos lemondás feltételei az ÁSZF-ben olvashatók!

 

A HELYSZÍNEN BANKKÁRTYÁS és OTP SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!

 

A SZÉP kártya mind három zsebét eltudom fogadni!