Csontkovácsolás

Időpont egyeztetés csak telefonos bejelentkezés alapján!

A fájdalom mentes csontkovácsolás

egy természetes ősi magyar módszer, amellyel a kimozdult ízületek általi fájdalmat gyorsan és hatékonyan lehet helyrehozni, hiszen a fájdalmat az eredményezi, hogy egy izom, ér, nyirokér vagy ideg meg van nyomva, el van szorítva, és amikor az elmozdult ízületet mobilizáljuk vissza a naturális pozíciójába a nyomás, szorítás megszűnik, így a különböző idegfájdalmak és deformációk helyreállnak, elmúlnak természetes módon. Megfelelő technikával a csontkovácsolás fájdalommentes.

Miben és hogyan tud segíteni a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás olyan problémákon képes segíteni, mint egy idegszál becsípődés, a végtagok zsibbadása, alagút szindróma, gerincsérv, inkontinencia, nyak, vállak, fejfájás, állandó szédülés, lumbágó, vérnyomás ingadozás, magas vérnyomás, térd és boka fájdalmak megszüntetése, teniszkönyök. Természetesen ezeken túl pedig a gerincferdülésen, és tulajdonképpen a legtöbb gerinc problémán 90%-ban javít!

Mi történik a konzultáción, hogyan képzeljem el?

A csontkovácsolás előtt felmérem a teljes test állapotát, annak függvényében történnek a továbbiak és mindig rendszerben az egész testen végzem a csontkovácsolást a tartós eredmény érdekében. Masszírozással fellazítom az izmokat, hogy könnyebb és fájdalommentes legyen a csontkovácsolás. Szükség szerint pluszba köpölyözéssel segítem az izmok kilazítását a gyorsabb felépülés érdekében.

Célom, hogy aki eljön hozzám boldogan, elégedetten és egészségesen érezze magát. Ha Ön a fent említett problémák bármelyikétől szenved, vagy ha csak erős hátfájást, ízületi fájdalmat érez, bátran keressen fel, és szeretettel segítek.

A képen látható lehetséges tüneteket az elmozdult csigolyák okozzák, melyek hatékonyan helyrehozhatók.
Részletekért kattintson a lenti menü-képekre!

gerinc csigolyák


.

A gerincproblémák nagy része megelőzhető csontkovácsolással, kb 2 alkalommal évente!

Milyen jellegű problémára keres megoldást?

A csontkovácsolás valamennyi esetben megoldást nyújthat. Kattintson a képekre a részletekért

Évek alatt, a vendégeim tapasztalatai alapján a potencia és inkontinencia problémáik jelentősen javultak a csontkovácsolástól!

Csontkovácsolás állapotfelméréssel és masszázzsal, FÁJDALOMMENTES ízületi kimozgatás gyerekek számára is!

  • Csontkovácsolással minden jellegű gerinc és ízületi problémán lehet javítani. A legtöbb esetben 2-3-4 alkalom elegendő.
  • Gyermekeink számára is ajánlott a csontkovácsolás különösen gerincferdülés, hátfájás, váll, térd, boka ízületi fájdalmaira.
  • Évenként javasolt két, három alkalom, mellyel megelőzhetők későbbi gerinc fájdalmak, sérv kialakulás, szűkület, kopás és egyéb ízületi fájdalmak.

Monoron a konzultáció csontkovácsolással, masszázzsal első alkalommal 70 perc, további alkalmak 60 percesek, ára 20.000 Ft,  15 éves korig 10.000 Ft

A gyorsabb, hatékony felépüléshez köpölyözést is alkalmazok, melyet ajándékba adok!

Csontkovácsolásra bejelentkezés:

Benyó Csillaghoz:+36 (70) 636-91-79,  Rácz Ákoshoz: +36 (70) 385-34-55 saját ár: 16.000 Ft/alkalom

Figyelem! A szabályos lemondás feltételei az ÁSZF-ben olvashatók!

A HELYSZÍNEN BANKKÁRTYÁS és OTP SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!

A SZÉP kártya mind három zsebét eltudom fogadni!