Migrén és szédülés

A migrén és szédülés

A migrén és a szédülés valamilyen betegség tünete is lehet, ezért hatékony helyreállítása az okok feltárására kell hogy irányuljon. E két tünet együttes jelentkezését számtalan betegség okozhatja, ezért kivizsgálása feltétlen szükséges orvos által.

Gyakori erőteljes migrénes fejfájások és forgó típusú szédülések kiváltó okai az esetek jelentős részében nyaki csigolya eredetűek.
Sok esetben látványos púp, fokozott nyaki lordózis figyelhető meg a nyak alsó részén hátulról. Különböző fejsérülések, esések, balesetek, melyekre sok esetben már nem is emlékszünk, tartós ülő-állómunka, stb., a csigolyák közötti ízületek húzódásához, széttolódásához vezetnek nyaki és koponyaalapi területeken. Az idő múlásával a nyak bemerevedik és elmeszesedik, mely az ízületi mozgástér beszűküléséhez vezet.

A C5-7 Th1-nél kilépő ideggyökök nyomás alá kerülhetnek, melyek a kar és az ujjak különböző helyi zsibbadását okozhatják. A megoldás nem a tünetek csökkentése vagy elnyomása. Ezek helyett meg kell ismerni az okokat. A legtöbb esetben a nyakcsigolya kimozdulása okozza a fejfájást, ezt ízületi kimozgatással vissza lehet állítani!

A csontkovácsolás masszázzsal első alkalommal 70 perc, további alkalmak 60 percesek, ára 20.000 Ft,  15 éves korig 8000 Ft

A gyorsabb, hatékony felépüléshez köpölyözést is alkalmazok, melyet ajándékba adok!

Csontkovácsolásra bejelentkezés: 

Benyó Edithez:+36 (70) 636-91-79,  Rácz Ákoshoz: +36 (70) 385-34-55 saját ár: 13.000 Ft/alkalom

 

A HELYSZÍNEN BANKKÁRTYÁS és OTP SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!