Rólam

A nyitottságom a Szellem és a Lélek irányába már gyerekkoromban nagyon erős volt, számtalan, akkor még felfoghatatlan tapasztalásokkal és élményekkel. Önismereti utazásom felnőtt lépcsője, amikor 1997-ben elvégeztem az első Reiki tanfolyamot, majd 1998-ban és 2004-ben buddhista gyógyító beavatásokon kaptam.

2004 óta foglalkozom csontkovácsolással amit hosszú évek alatt elsajátítottam és kifejlesztettem egyéni fogásokat, mindenkit egyénre szabottan felmérek és kezelek. 2010-ben elsajátítottam a fénypontgyógyítás technikáját, és már akkor sokan fordultak hozzám testi-lelki egységük helyreállítására.

2016 áprilisában végeztem az első Théta Healing tanfolyamot, a tanári minősítés megszerzését követően, 2017-től  tartottam tanfolyamokat és csoportos foglalkozásokat és konzultációkat. 2020-ban visszavonultam és csak egyéni konzultációkat tartottam.

2020 és 2022 között elkészült, amire évek óta vágytam, A Szív útja tanfolyam, mely komplex tudásból egy beavató tanfolyam mély megértést ad önmagunkról az emberi, családi kapcsolatainkról, közelebb kerülsz az Isteni énedhez, ez által az önmagaddal való kapcsolatod gyógyul.

2022-ben elindultak a tanfolyamok: https://transzcendensvegtelentudatossag.hu/    A jelentkezés telefonos megbeszéléssel történik.

Gyerekkorom óta megtapasztalt tudásomat egyre magasabb szintre tudom emelni. Szívvel, lélekkel segítem az embereket. Könnyen ráérzek és látom, hogy honnan erednek a félelmeik, fájdalmaik, hiszen teljes szívtudatosságból tekintek minden élőre, de nem az számít, hogy én ki vagyok, hanem, hogy mit, és hogyan csinálok.

A szívünk a legnagyobb tanítónk!

Benyó Csillag