Láb zsibbadás

Láb zsibbadás és lábba sugárzó fájdalom helyreállítása

A láb zsibbadás igen hatékonyan és eredményesen helyrehozható. A láb zsibbadását a legtöbb esetben a Lumbális 4-es vagy 5-ös csigolya elmozdulása következtében fellépő lábvezérlő ideg illetve ülőideg, nyomódása okozza. Kísérő tünetei általában a lábba lesugárzó fájdalmak. Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy a súlyos tüneteket majdnem minden esetben megelőzi a hosszú ideje fennálló egyre kellemetlenebb derékfájás, mely keletkezése óta folyamatosan figyelmeztet a kialakuló egyre súlyosbodó szövődményekre. Sajnos a derékfájásra mint jelzésrendszerre ma a közvélemény nem nagyon figyel oda. Népbetegség a derékfájás. Nagyon sokan élnek vele együtt. A derékfájás megelőzhető rendszeres csontkovácsolással.

Ízületi kimozgatás és masszázs segítségével igen hatékonyan lehet a láb zsibbadásának kiváltó okát megszüntetni és visszaállítani a vázrendszer teljes egészét a szimmetriába. Hosszas tapasztalatok alapján általában már az első egy-két alkalmat követően a tünetek jelentősen csökkennek.

A csontkovácsolás masszázzsal első alkalommal 70 perc, további alkalmak 60 percesek, ára 20.000 Ft,  15 éves korig 8000 Ft

A gyorsabb, hatékony felépüléshez köpölyözést is alkalmazok, melyet ajándékba adok!

Csontkovácsolásra bejelentkezés: 

Benyó Edithez:+36 (70) 636-91-79,  Rácz Ákoshoz: +36 (70) 385-34-55 saját ár: 13.000 Ft/alkalom

 

A HELYSZÍNEN BANKKÁRTYÁS és OTP SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!