Vélemények, Esettanulmányok

Csontkovácsolás vélemények

„Sziasztok!
Csontkovácsoláson voltunk Editnél, szeretném elmesélni a történetünk.
Először páromat vittem idegbecsípődéssel a lapockájánál. Már az első alkalom után jelentősen csökkent a fájdalma, a második alkalom során pedig eltűnt a nagy púpja a háta közepéről.
Ezután anyukámat vittem (43 éves), akinek gerincferdülése volt és nem kapott levegőt, ha megpróbálta kihúzni magát. 4 alkalommal volt és teljesen helyre állt a gerince, már tud aludni és egyenes a háta.
Most pedig nagyszüleimmel mentem papámnak az orvosok leakarták vágni a lábait, mert folyamatosan zsibbadtak neki és tele vannak visszérrel. Edittől megtudtuk, hogy a dereka környékén levő lumbáris része ki volt mozdulva, ez okozta a folyamatos zsibbadást. Helyre lett rakva és teljesen elmúlt a zsibbadása. Megmaradhatnak a lábai!
Láttam már egy pár csontkovács munkáját, de egyik sem hasonlítható Edithez! Alaphangon 25-30 percet masszíroz, hogy fellazítsa az izmokat annak érdekében, hogy kevésbé legyen kellemetlen, fájó a kezelés. Odafigyel a vendégeire, nem siet, nem is siettet, kedves és energikus hölgy!
Kicsit hosszúra sikerült a beszámolóm, bár ez még a fele sem a történteknek. Hisz voltam nála én is és két unokahúgom is.
Köszönöm, hogy elolvastad. Remélem segített a döntésben!”

Brecska Enikő

Enikő esettanulmánya:

Enikő családján szeretett volna segíteni, ezért megkeresett engem. Párjának háta közepe szüntelenül fájt, idegszál becsípődésre gyanakodtam. Anyukája nehézlégzésre, álmatlanságra panaszkodott. Jól játszott görnyedt tartásán gerincferdülése, kihúzni sem tudta magát. A nem egyenes gerincnek sokrétű következménye van, ha nincs kezelve, kihat a tüdőre, a szívre, a keringésre. A teljes gerinc helyreállításhoz négy alkalom elegendő volt, nyugodt és pihentető éjszakákat tud újra végigaludni, légzése könnyűvé vált, korábbi látható púpja kiegyenesedett a hátán.  Enikő nagypapájának lábát le akarták vágni, mivel folyamatos zsibbadásra panaszkodott. Lumbális gerinc szakaszán jelentős kimozdulás volt tapasztalható mind keresztcsonti mind ágyéki részen. A megfelelő csontkovácsolással minden csigolyája helyrekerült, már az első alkalom után csökkentek tünetei és a negyedik után megszűnt lábzsibbadása, azóta is saját lábán jár J  Örülök, hogy Enikő megtalált engem és egész családjának tudtam segíteni.


„Csontkovácsként kitűnő munkát végez, nagyon komoly probléma esetén is hihetetlen hatékonysággal. Én személy szerint azért tartozom hálával neki, hogy egy nagyon fájdalmasan induló gerinc-ill. hátizomproblémával most gyakorlatilag ugyanolyan aktívan élek, mint ahogy mindig is szerettem!! 🙂 …és a gatyám sem megy rá, mert az ár is abszolút baráti. Szóval KÖSZÖNÖM NEKI ÉS AJÁNLOM ŐT NEKTEK! :-)”

Kovács-Holup Évi

Évi esettanulmánya:

Mikor először találkoztam Évivel mozgása nehézkes, tartása görnyedt volt. Karját nem tudta megemelni és állandó fájdalom mellett tudott csak ülni, állandóan zsibbadt a karja, lába. Látszott, hogy összetett, egész testére kiható gerinc problémája van.  Hat alkalom alatt fokozatosan sikerült alapos masszírozással és csontkovácsolással először gerince nyaki, derék szakaszát fellazítani, mobilizálni és lapockája idegbecsípődését elmulasztani, majd rögzíteni minden helyreállt ízületi pozícióját, gerincét. Már az első kezelés után pár nappal boldogan hívott föl, hogy jelentősen csökkentek fájdalmai melyek az utolsó konzultáció után teljesen elmúltak, teljes mozgásszabadságát visszanyerte, vállát újra meg tudta emeli minden fájdalom nélkül, lábai könnyűek lettek, tartása egyenes, mozgása ruganyos.


„Edit szüleimet évek óta kezeli masszírozással és ha szükséges csontkovácsolással. Mivel sportoló vagyok ezért időnként nekem is szükségem van „karbantartásra”. Láttam, hogy szüleim nagyon jól érzik magukat Edit kezelése után, így már én is rendszeresen a vendége vagyok. Sok ember tart a csontkovácsolástól pedig miután végzett a kezeléssel addigra elmúlik a kínzó fájdalom. Bátran keressétek Editet !”

Nagy Tímea


„Sajnálom, hogy nem mentem hamarabb. Már az első kezelés után könnyebb. Minden dicséret Editnek!”

Szabó M. Tünde


„Edittel a múlt évben ismerkedtem meg miután már 20 éves szédüléses panaszaimra nem találtam gyógyírt.Jártam előtte egy „híres” és méregdrága csontkovácsnál,aki igazából nem is volt számomra szimpatikus de mivel nagyon sokan jártak hozzá úgy hittem,rajtam is segít.A kezeléseket ami ha mondjuk 5 percig tartott is akkor is 9500 Ft volt a lányom fizette és nekem nagyon kellemetlen volt ez is hogy egy vagyont húz ki a zsebéből ez az ember és még nem is tetszett neki hogy nem gyógyulok már.Ezután mentem el Edithez.Minden panaszomat végig hallgatott és már az első kezelés után jelentős javulást tapasztaltam.Pár alkalom után már 70 %-os és most mondhatom azt hogy 95 % -os a gyógyulásom.Az állapotom megtartása miatt kb.6-8 hetente ellátogatok a szalonba és mindig kipihenten és jó közérzettel távozom. Köszönet érte: Edit!”

Faskó Emese

Emese esettanulmánya:

Emese első találkozásunkkor erős, nem múló fejfájásra, folyamatos szédülésre panaszkodott, fizikailag gyengének érezte magát és fáradékonynak.  Hosszú ideje kereste már a megoldást szűnni nem akaró fejfájására, szédülésére. Tüneteinek fő oka a nyaki gerinc szakaszának kimozdulása volt, ilyen esetben szűkület alakul ki, és az agy vérellátása csökkentett. Gyakran előforduló probléma ez, csontkovácsolással könnyen helyrehozható, melyre sokszor alig-alig gondolnak. Emesénél alapos felmérés után megfelelő módon csontkovácsolva a tünetek gyorsan javultak, állandó fejfájása rögtön enyhült, három alakalom után teljesen elmúlt minden panasza. Sok év után újra fájdalommentes teljes életet tud élni, fáradékonysága elmúlt és visszanyerte fizikai erejét. Évente csupán néhány alkalommal jár vissza hozzám állapotának megőrzése céljából. Nagy örömömre szolgál, hogy tudtam neki segíteni.


Évek óta fájt már a térdem és a derekam amivel több helyet is felkerestem, hogy rendbe jöjjek de olyan tartós eredményt sehol sem tapasztaltam mint Edittnél. Már a második kezelés után a fájdalmaim megszűntek és meglepetésemre a potenciám jelentősen javult. Nagyon kellemes volt számomra ez a meglepetés, ami ráadásul azóta is ugyan olyan jó! Évente járunk vissza feleségemmel Edithez „általános karbantartásra” és mindig örömmel meséljük neki, hogy milyen jó a kapcsolatunk a feleségemmel.

M.István

Lélekgyógyítás vélemények


„Voltam Editnél lelki segítségnyújtáson, azóta felszabadultabb vagyok és teljesen másképp látom a megoldandó feladataimat. Egy kezeléssel az életem minden területén pozitív változást tapasztaltam és azóta egészségügyileg és anyagilag is megváltozott a helyzetem. Köszönöm Edit,hogy jobbá tetted az életem. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Hubai-Czimrák Mária


„Edit kiemelkedően különleges gyógyító. Köszönöm, hogy rátaláltam, hálás vagyok minden segítségéért, támogatásáért. Mindig végtelen szeretettel gondolok rá.”

Bányász Imréné


„Edittel minden konzultáció maga a csoda; időt és energiát nem sajnálva, őszinte figyelemmel, mély megértéssel és ítéletmentes segítő szándékkal fordul bármilyen témához. Csak egy konkrét változást említve a foglalkozásaink megannyi eredménye közül: 16 év dohányzást – és jó néhány bűntudattal és kudarcérzéssel teli gondolatot – követően egy alkalom elég volt ahhoz, hogy felhagyjak ezzel a függőségemmel! Ezen kívül számos olyan fantasztikus gyógyulást és szemléletváltást köszönhetek a különleges meglátásainak, melyek jelentősen átalakították az élethez való hozzáállásom. Itt is és így is köszönöm! :)”

Tutor Krisztina

Krisztina esettanulmánya:

Krisztina életét teljesen átformáló konzultációsorozat egyik fontos állomása volt, hogy meg tudjon szabadulni függőségétől, a dohányzástól. A mélyen húzódó lelki ok megdöbbentő és tanulságos volt számomra is. Gyermekkorából szeretetteljes érzelmek hiányoztak számára családi környezetéből, melyeket a cigaretta függőségével igyekezett pótolni. Érthető, ha fontos pozitív érzelmeket nem tudunk megélni, akkor,  addig amíg újra meg nem tanuljuk ezeket az érzelmeket ( melyeket letöltünk a konzultáció során az észlelésükhöz szükséges receptorokkal együtt ) majdhogynem lehetetlen elengedni a hiány pótlására létrehozott szokásunkat. Nagy élmény volt, hogy ebben végleges segítséget nyújthattam Krisztinának, aki megbocsájtott magának a hosszú sikertelen leszokási kísérletei miatt is.


„Kedves mindenki!

Egy olyan jelentőségteljes eseményt szeretnék megosztani veletek, mely alapjaiban változtatta meg az életemet. Ezt a változást Benyó Editnek köszönhetem, akinél nagyobb szívű nőt nem ismerek, kinek emberek iránt érzett szeretete hatalmasabb mindennél. Hálásan köszönöm neked Edit mindazt a kitartó szeretetet és fáradhatatlan odaadást, mely által újra érezhetem a saját érzéseimet, újra kapcsolódok a szívemhez és Teremtő Feltétel Nélküli Szeretetéhez.

Az idáig vezető út:

Néhány éve éreztem, hogy változtatnom kell az életemen. Idáig pedig az juttatott, hogy folyamatos fájdalomban és önsanyargatásban éltem. Kívülről nézve, szüleim által fantasztikus lehetőségekkel indulhattam neki az életnek, anyukám mutatta a szorgalmat, a kitartást és a törődést, apukám pedig a munka a pénz teremtés és a kapcsolat építést, a mindent meg tudunk oldani a háznál hozzáállást és a sikerességet a hivatásban. Gyerekkoromban sokan irigyelhettek emiatt, nem tudom. Én nagyon nagy fájdalom, folyamatos elutasítás és mellőzöttség érzésekkel éltem meg minden napot. Törődést kaptam étel, ruha, beszéd és józan ész formájában, láttam ezt én is. Tudtam, jobb sorsom van nagyon sok embernél, szégyelltem is magam emiatt. Egy valamit nem éreztem: szeretetet. Mindenki látta körülöttem de én nem éreztem, annak ellenére sem, hogy mindent megtettem, hogy kapjak végre egy meleg ölelést. Nem értettem az egészet és a pár éve megkezdett önismereti utazásom során elsajátított, a Teremtő Szeretetének technikájával is alig-alig haladtam előre. Kiderült, másoknak jól tudok segíteni de magamon, akár milyen erősen próbálkoztam mindig csak kis eredményt értem el. Nagyon sok segítséget kértem gyakorló társaimtól, kedvesen segítettek is, folyamatosan tisztultam, ám az érzéseimmel kapcsoltamban nem jutottam előbbre. Amikor a föld összeért az éggel. Történt egyszer, hogy fölismertem le kell válnom egy olyan csoportról, akikben korábban megbíztam, azt gondoltam, hogy szeretetből segítenek nekem is és másoknak is. Egyedül nem boldogultam, valamiért nem ment. Edit segített nekem ebben. Egyetlen egy alkalom elég volt ahhoz, hogy visszakapjam a szívemet. Elkezdődött az ásás és viszonylag hamar kiderült, valami akadálya van a szabadulásomnak. Valamilyen erő fogva tartotta a szívemet és ezáltal a szeretethez való kapcsolódásomat, az önmagamhoz és a Teremtőhöz való utat zárta el. Edit eltávolította ezt az erőt, mely nagyon rég óta volt bennem és hirtelen megértettem mindennek amit eddig a pontig átéltem a szeretetlenséget érezve ez volt az okozója. Mindezt a jót amit kaptam szüleimtől, testvéremtől és más emberektől emiatt nem érezhettem. Egyetlen egy ember látta meg ennek az okát és volt képes eltávolítani belőlem, Edit. A segítség, amit tőle kaptam ezalatt az egy alkalom alatt többet ér számomra mint minden földi vagyon és megszerezhető hatalom. Ami hiányzott az életemből az maga az életem volt, az én saját érzéseim, kapcsolódásom a forráshoz. A kapu melyen keresztül vezet az út Isten országába tárult most ki bennem. Ez minden szenvedésem vége és boldogságom kezdete. Újra igaz szívből szerethetek mindent és mindenkit.

Hála:

Edit szeretete pedig nem egy alkalmas. Idáig is annyit kaptam tőle melyet most elképzelni sem tudok, hogyan tudom neki viszonozni. Ezért a legtöbbet adom neki abból, amim van, a szívem szeretetét. Kérem a Teremtőt, mindenben segítsen téged feltétel nélküli szeretettel a legjobb úton módon az Ő szemszögéből. Kedves Edit, fogadd szeretettel hálám és odaadásom jeléül hűségemet a Feltétel Nélküli Szeretethez.

Köszönök mindent!”

Seres Tamás


„Sziasztok, Erika vagyok, hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a tegnapi csoportos gyógyításon, régóta küzdök keresztcsonti problémával, mint kiderült nem hiába, hiszen a negatív energiáknak oly mértékben ki voltam szolgáltatva, hogy az én teremtő energiám teljesen eltűnt, mintha nem is létezett volna. Ebben segített nekem ez a gyógyítás. Megszűnt a fájdalmam, olyan mintha egy mázsás sújt vették volna le a derekamról, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen létezik. Hálásan köszönöm Editnek, hogy vagy nekünk és, hogy általad és a Teremtő által gyógyulhatunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom Editet, egy nagy tudású TISZTA EMBER, aki rengeteget segített már nekem, nekünk.“

Kis Erika

Erika esettanulmánya:

Erika amellett, hogy több konzultáción volt már nálam, rendszeres résztvevője a csoportos foglalkozásoknak is. Tudatosan dolgozik magán, hiszen tanfolyamokat is végzett már nálam. A csoportos foglalkozásokon hatalmas lépésekkel fejlődik. Egy alkalommal nehezebb időszakot élt meg, alig maradt ideje foglalkozni magával, de szerencsére a havonta megtartott csoportosra eljött hozzám. Komoly témát érintettünk a nőiesség szakrális megélésének blokkjait az anyaméhhez kapcsolódó fájdalmakat, félelmeket oldottuk a Forrás Feltétel Nélküli Szeretet energiájával és Arkangyalok segítségével. A négy órás foglalkozás alatt sikerült olyan mélyen megtisztulnia, hogy teljesen megszűntek fájdalmai, visszanyerte életenergiáját, így újra fiatalosan, energikusan éli életét.


„Editet egy ismerősöm ajánlotta, örülök, hogy bátran megkerestem kislányom problémájával. Régóta szorongott és félt a sötétben, bíztam benne, hogy Edit tud segíteni, hiszen ismerősömnek is hasonló problémája volt. A találkozáskor végig meghallgatott és szerencsémre kiderült, hogy rajtam keresztül is tud nekünk ebben segíteni, nagyon örültem, mert a kislányom zárkózott volt, mindenkivel szemben elutasító. Az oldás alatt éreztem a kislányom érzéseit, soha nem éreztem még ilyet, egyszerre volt jó és rossz, de biztonságban éreztem magam és tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Másfélóra alatt sikerült a szorongást és a félelmeit megszüntetni, amely mint kiderült, 3 éves korában kezdődött, amikor egy kutya megijesztette a sötétben. Láttam a jelenetet, ahogy ez történt. Kislányom bámulatos mennyire felszabadult, és elkezdett barátkozni az iskolában. Egyáltalán nem fél már a sötétben. Örülök, hogy sikerült megismerkednem Edittel.

A jövőben biztos megyek még Edithez konzultációra, akár tanfolyamra is. Köszönöm a segítséget!”

Tóth Éva

Éva esettanulmánya:

Éva azzal a problémával keresett meg engem, hogy a tíz éves kislánya szorong, fél a sötétbe, és az iskolába tanulási nehézségekkel küzd, több mint egy éve és egyre rosszabb a helyzet. Már este is nehezen alszik el, éjjelente felébred. Anyukája szerette volna elhozni hozzám, de kislánya sehova nem akart menni. Az aggódó édesanyának elmondtam, ő rajta keresztül is oldódhat kislánya, ugyanis 12 éves korig a gyermek az édesanyával van egy auramezőben, 12-től 21-éves koráig pedig édesapjával. Így a szülőkön keresztül lehet oldani a gyerekeket, energetikai felnőtté válásukig. Az édesanyával elkezdtük a félelmek feltérképezését és megtaláltuk a kiinduló gyökérprobléma okát. Lánya három éves korában a sötétben megijedt egy kutyától egy erdő szélén. Kiderült, a nagymama egy erdő szélén lakik és sokat szokott vigyázni a kislányra, ott történt egy alkalommal a mostani viselkedését kiváltó esemény. Feloldottuk a kellemetlen élményt és három nap múlva hívott az anyuka, hogy nyugodtabb a kislánya, azóta nem fél a sötétben, gyorsan elalszik és végig alussza az éjszakát. Rá két hétre pedig megírta nekem, hogy az iskolában elkezdett barátkozni, és a hármas jegyek helyett egyre több négyest kap. A teljesítménye megnőtt, és végre lettek barátai. Sokszor egy lényegtelennek tűnő esemény is mély nyomokat hagyhat egy emberben.


Ha szeretnél Te is hasonlóan csodás élmények és átalakulást az életedben szívesen látlak.

A befektetés Önmagadba egy 2 órás egyéni konzultáció alkalmával 25.000 Ft

A csontkovácsolás masszázzsal első alkalommal 70 perc, további alkalmak 60 percesek, ára 20.000 Ft,  14 éves korig 10.000 Ft

A gyorsabb, hatékony felépüléshez köpölyözést is alkalmazok, melyet ajándékba adok!

Egyéni konzultációra és csontkovácsolásra bejelentkezés: +36 (70) 636-91-79

A HELYSZÍNEN BANKKÁRTYÁS és OTP SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!